fredag 27 november 2009

Besviken men går vidare

Har varit besviken på mig själv för att jag reagerar så starkt på en gammal tanke. Det som satt igång allt var snarkningen. Jag vet att alla kan snarka men det är en sån sak som sitter djupt i mig. Och hur mycket jag än önskar får jag inte bort de på en gång. Men jag går vidare. Jag mår fortfarande inte bra idag men då får det vara så. Nya tag i morgon. Livet går vidare. Och jag överlever en dålig dag. För livet består av sådana med.

2 kommentarer:

Bundlebug sa...

Snarkningar, sov du dåligt? Är det därför du inte mår bra eller är det något annat? Själv vaknade jag upp i morse och mådde utmärkt, men någonstans under dagen spårade det ur och nu mår jag bara hemskt. Jäklans ätstörning! Du har ialla fall kommit långt och verkar vara relativt fri ifrån ätproblemen. Tankarna kanske fortfarande ändå finns kvar? Ha en bra fredag kväll.

Anonym sa...

Hittade din blogg. Är själv bulimiker sedan 21 år tillbaka, går behandling för 3 ggn, tycker du verkar stark, skönt att veta att det finns fler Bulimiker i 40 års åldern. Tankarna och rastlösheten är ett fängelse. Bara vi som har denna sjukdom vet vilket helvete det är, äta måste man ju...